9/10 ideeënmarkt ZNSTD

Wij zijn bezig om de plannen voor de eerste Zaanse tiny house community te ontwikkelen en willen deze op woensdag 9 oktober op de ideeënmarkt op het stadhuis met de Zaanse politiek delen. Wij hopen dat hierdoor de vergunningsprocedure voor het bouwen op de Hemmes in gang gezet kan worden.

 

Inmiddels hebben wij al bijna honderd aanmeldingen van Zaankanters die graag een tiny house betrekken, zonder dat we te vinden zijn op sociale media of aan andere promotie hebben gedaan. Ook stond het onderwerp tiny homes met stip op één tijdens de Zaandijkermarkt, waar GroenLinks inventariseerde waar Zaankanters behoefte aan hebben.

 

Kortom, wij geloven dat Zaanstad tiny villages nodig heeft, en wij willen dat d.m.v. een Zaanse samenwerking realiseren. Daar hebben we de Zaanse politiek bij nodig, en die hopen we komende woensdag aan boord te krijgen. We willen graag dat jullie als mogelijke toekomstige bewoners met de politici praten.

 

Wij zijn dus op zoek naar jou als je:

* Zaankanter bent / binding met de Zaanstreek hebt;

* Specifiek in een tiny house wil wonen en hier inhoudelijk iets over kunt vertellen (dus niet alleen dat je op zoek bent naar ‘een’ woning);

* Tijd hebt om komende woensdag 9 oktober van 19 tot ongeveer 22 uur op het stadhuis van Zaanstad te zijn;

* Goed onder woorden kunt brengen waarom Zaanstad tiny homes nodig heeft en waarom jij in een tiny house community wil wonen.

 

Ook als je niet in ons kraampje wil/kan staan, ben je van harte welkom op de ideeënmarkt. Voor meer informatie klik hier.

 

Wil je helpen om tiny homes op de kaart te zetten in de Zaanse politiek? Meld je dan uiterlijk dinsdag 7 oktober om 12 uur aan door te antwoorden op mailadres thouszaanstad@gmail.com. Vermeld in je mail wat je zou willen vertellen aan de Zaanse politici over tiny homes (puntsgewijs, hoeft niet uitgebreid).

 

Er past een beperkt aantal mensen achter de kraam, dus we kunnen niet garanderen dat alle aanmelders mee kunnen doen. Degenen die zich aanmelden, krijgen vóór dinsdag 17 uur bericht van ons. Graag tot snel!

 

Met vriendelijke groet,

Team THOUS

thouszaanstad@gmail.com

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *